Nord-Amerika

? Alt jeg gjør, er politisk


I dokumentarfilmens historie er dokumentaristens kjennetegn nettopp det at han tar politisk stilling. I dette intervjuet påpeker Margareth Olin at vi i Norge har liten forståelse for hva dokumentarfilm er som film. Det er også forskjell på kino-dokumentar og tv-dokumentar. Dokumentarfilm skal ikke være objektiv, men gjerne komme inn på en rå og usminket virkelighet. Som hun sier er heller ikke nyhetene på NRK objektive. Det bør heller dreie seg om redelighet.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver