Film / Litteratur

Magien i det ordinære

Filmkunsten blev opfundet så Tarkovskij kunne lave Stalker, skriver Dyer i Zona. A book about a Film about a Journey to a Room. Ifølge Dyer er Stalker en film der handler om hvad det vil sige at lære at se og derfor er den en film om hvad kunst overhovedet er.

Posted on

Den engelske forfatter Geoff Dyer har i de seneste tyve år udgivet bøger der blander romangenre, essayistik, reportage, journalistik og litterær kommentarer om alt fra foto til jazz til D. H. Lawrence. Med sin kommenterende prosa har han skabt en selvstændig genre. Han sætter sig for at skrive om den amerikanske gadefotograf Vivian Maier, jazzmusikeren Chet Baker eller forfatteren D.H. Lawrence og ender med at skrive en bog om hvordan den pågældende kunstner er blevet en del af hans liv, har formet ham som forfatter og fortsætter med at anspore ham til at skrive. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver