/

Magien i det ordinære

Filmkunsten blev opfundet så Tarkovskij kunne lave Stalker, skriver Dyer i Zona. A book about a Film about a Journey to a Room. Ifølge Dyer er Stalker en film der handler om hvad det vil sige at lære at se og derfor er den en film om hvad kunst overhovedet er.

Filmkunsten blev opfundet så Tarkovskij kunne lave Stalker, skriver Dyer i Zona. A book about a Film about a Journey to a Room. Ifølge Dyer er Stalker en film der handler om hvad det vil sige at lære at se og derfor er den en film om hvad kunst overhovedet er.

Den engelske forfatter Geoff Dyer har i de seneste tyve år udgivet bøger der blander romangenre, essayistik, reportage, journalistik og litterær kommentarer om alt fra foto til jazz til D. H. Lawrence. Med sin kommenterende prosa har han skabt en selvstændig genre. Han sætter sig for at skrive om den amerikanske gadefotograf Vivian Maier, jazzmusikeren Chet Baker eller forfatteren D.H. Lawrence og ender med at skrive en bog om hvordan den pågældende kunstner er blevet en del af hans liv, har formet ham som forfatter og fortsætter med at anspore ham til at skrive. (…)

Default thumbnail
Forrige sak

Musikalsk splittelse

Neste sak

Verken rett øst eller rett vest

Andre saker om Film

Familiens sorte får

Familiefesten skriver sig på behændig vis ind i en arketypisk genre. Den styrer udenom genrens værste

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.