Forsvundne soldater … og et par høje hæle

Årets udgave af filmfestivalen i Cannes må nok karakteriseres som en af de svagere, men i sidekonkurrencerne var der engagerede film, hvor kunsten og den politiske virkelighed forenedes i et frugtbart møde.

Årets udgave af filmfestivalen i Cannes må nok karakteriseres som en af de svagere, men i sidekonkurrencerne var der engagerede film, hvor kunsten og den politiske virkelighed forenedes i et frugtbart møde.

Det er min første gang i Cannes. Det tætteste på byen, jeg hidtil har været, var da jeg som nyligt udklækket student for knap tyve år siden arbejdede som tjener og rengøringshjælp på et hotel i nabobyen Nice. Det var det år, prinsesse Diana døde. Jeg husker de engelske turister græde i morgenmadscafeen, hvor jeg skænkede kaffe og croissant. (…)

Forrige sak

Utstrakt hånd, ladd gevær

Default thumbnail
Neste sak

Virtuell sykdom

Andre saker om Film

Familiens sorte får

Familiefesten skriver sig på behændig vis ind i en arketypisk genre. Den styrer udenom genrens værste

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.