Film

Forsvundne soldater … og et par høje hæle

Årets udgave af filmfestivalen i Cannes må nok karakteriseres som en af de svagere, men i sidekonkurrencerne var der engagerede film, hvor kunsten og den politiske virkelighed forenedes i et frugtbart møde.

Posted on

Det er min første gang i Cannes. Det tætteste på byen, jeg hidtil har været, var da jeg som nyligt udklækket student for knap tyve år siden arbejdede som tjener og rengøringshjælp på et hotel i nabobyen Nice. Det var det år, prinsesse Diana døde. Jeg husker de engelske turister græde i morgenmadscafeen, hvor jeg skænkede kaffe og croissant. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver