På kanten

Med Leave no trace giver Debra Granik et følsomt indblik i et Amerika, vi sjældent ser noget til.

Som forælder har man trang til at gøre noget for sine børn, at være der for dem til alle tider og i enhver situation. Men man har også en dyb søgen efter at gøre noget sammen med dem. Finde en form for samvær, der er meningsfuld og givende. For de fleste vil dette blot ske i små doser. En telttur måske. En fælles is i haven. En tur på rulleskøjter i parken. For Will og datteren Tom er situationen en helt anden. De er nemlig draget væk fra samfundet og lever nu i tosomhed i skovene udenfor Portland, Oregon.

En symbiose

Filmskaber Debra Granik, der også stod bag den mesterlige Winter's Bone (2010), giver sig god tid til at lade os fornemme karaktererne. Til at begynde med virker det hele som et afsnit af tv-serien Alene i vildmarken. Vi ser hvordan far og datter forsøger at finde svampe til et lille måltid. Vi ser dem opsamle regnvandet og i frustration kæmpe med at få ild i bålet omgivet af regnvåde bregner. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Forrige sak

Skjær i merdene

Default thumbnail
Neste sak

Laksens innvirkning

Andre saker om Film

Tvisyn med spredning

De beste HBO-seriene har over årene gitt oss sympatisk og overbevisende dramatikk med utgangspunkt i de

Konspiranoia nå igjen?

HBO-dokumentaren Kill Chain presenterer muligheten for at valgresultatene i flere amerikanske valgkretser kan ha blitt fordreid

Velkommen til Wakaliwood

I et fattig nabolag i Kampala lager en selvlært regissør fantasifulle og humoristiske lavbudsjettsfilmer med en

Virusfiksjon

Ni år etter at Contagion hadde premiere, har pandemifilmen fått ny aktualitet.Steven Soderberghs film Contagion fra

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.