På kanten

Med Leave no trace giver Debra Granik et følsomt indblik i et Amerika, vi sjældent ser noget til.

Som forælder har man trang til at gøre noget for sine børn, at være der for dem til alle tider og i enhver situation. Men man har også en dyb søgen efter at gøre noget sammen med dem. Finde en form for samvær, der er meningsfuld og givende. For de fleste vil dette blot ske i små doser. En telttur måske. En fælles is i haven. En tur på rulleskøjter i parken. For Will og datteren Tom er situationen en helt anden. De er nemlig draget væk fra samfundet og lever nu i tosomhed i skovene udenfor Portland, Oregon.

En symbiose

Filmskaber Debra Granik, der også stod bag den mesterlige Winter's Bone (2010), giver sig god tid til at lade os fornemme karaktererne. Til at begynde med virker det hele som et afsnit af tv-serien Alene i vildmarken. Vi ser hvordan far og datter forsøger at finde svampe til et lille måltid. Vi ser dem opsamle regnvandet og i frustration kæmpe med at få ild i bålet omgivet af regnvåde bregner. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Forrige sak

Skjær i merdene

Default thumbnail
Neste sak

Laksens innvirkning

Andre saker om Film

0 kr 0