Kortfilmkunst!

KORTFILMFESTIVALEN I GRIMSTAD. Stadig flere billedkunstnere beveger seg inn på filmens arena. Innen filmkunst og den frie kortfilmen finner man stadig flere interessante måter å forholde seg til virkeligheten på. Men noen ganger er det problematisk.

Kortfilmfestivalen i Grimstad presenterte i år en rekke kortfilmer laget av billedkunstnere. I programmet kan vi lese: «Samtidskunsten handler i dag i stor grad om identitet, roller, iscenesettelse, virkelighet og fiksjon, og billedkunstnere gjør suksess med spillefilm på kino. Vi spør oss derfor: Er Kunsthøgskolen den nye filmskolen?» (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Prøv Le Monde diplomatique i to måneder for ti kroner

Papiravis og full digital tilgang
Forrige sak

Monarki i krise

Default thumbnail
Neste sak

Begynnelsen på slutten for kirchnerismen?

Andre saker om Film

Ungdom, ku og gissel

Kolombianske Monos om geriljaens lærlinger blir ofte en lyrisk oppdagelsesreise i frodig

0 kr 0