Palestinere ser på mens israelske bulldosere river ned boligblokker høyesterett har erklært ulovlige i bosetningen Bet El nær Ramallah 29. juli 2015. Trumps nyutnevnte ambassadør til Israel, David Friedman, leder støttegruppen Friends of Bet El. Foto: Mohamad Torokman, Reuters / NTB SCANPIX.
Palestina Okkupasjonen av Vestbredden

Fra bosetting til annektering


Den israelske regjeringen fortsetter å oppmuntre til beslaglegging av palestinsk land. Et nytt lovforslag vil legalisere alle «forpostene» på Vestbredden. Det vil stille Israel overfor et vanskelig valg: enten gi palestinerne like rettigheter eller fordrive dem.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver