Med utgivelser på en rekke språk, herunder engelsk, fransk, spansk og dansk, er Sam Zabel and the Magic Pen en av vinterens største internasjonale tegneserielanseringer. Boka er en reaksjon på å livnære seg som manusforfatter for amerikanske superheltserier, en jobb Dylan Horrocks opplevde ikke bare som meningsløs, men også direkte destruktiv.
Tegneserie

Løgnen som er løgn


Som manusforfatter for Batman og Batgirl mistet prisbelønte Dylan Horrocks troen på fiksjon. Med muskler fra flere av verdens fremste tegneserieforlag slår serieskaperen fra New Zealand tilbake med Sam Zabel and the Magic Pen.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver