Satirisk svanesang for Bush jr.

Tegnefilmserien Lil' Bush beskrives som «Rakkerungene med atomvåpen». Ved å karikere Bush-administrasjonen som kranglevorne småunger, gjør tv-serien sitt beste for å trampe ned siste rest av George W. Bushs ettermæle som president. Men er den for sent ute?

Mens den offentlige oppmerksomheten mer og mer er rettet mot hvem som blir arvtageren hans, gjør tegnefilmserien Lil' Bush sitt beste for å trampe ned restene av respekt og ettermæle når George W. Bush nå går inn i sitt siste år som president. Ved å karikere Bush-administrasjonen som kranglevorne småunger er tv-serien en freidig satirisk svanesang for presidenten. Seriens skaper Donick Cary har treffende beskrevet Lil' Bush som «Rakkerungene med atomvåpen».1

Første sesong av Lil' Bush ble i mars utgitt på DVD (amerikansk utgave, sone 1), med tittelen «The Invasion Begins». Samtidig startet sesong to på Comedy Central, humorkanalen som huser blant annet South Park og The Daily Show. Lil' Bush har blitt en umiddelbar suksess for kanalen. Serien har også en markant tilstedeværelse på internett, og man kan både kjøpe enkeltepisoder hos Amazon.com og se kortere utdrag på Comedy Centrals nettsider.

(…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller .

Tre måneder med Le Monde diplomatique for 69 kroner!

Papiravis og full digital tilgang

0 kr 0