Qatars jakt på venner

Den 10. april annonserte Zionist Organization of America (ZOA) og organisasjonens leder Morton Klein «stolt og fornøyd «ZOA/Mort Klein convinced Qatar to cancel anti-semitic Al Jazeera 'Jewish lobby' series», ZOA, https://zoa.org.[/ref]

En uke senere svarte tv-kanalen: «Morton Klein kaller åpenbart feilaktig seriens emne for 'den amerikanske jødelobbyen', mens granskningen dreier seg om pro-israelske amerikanske organisasjoner (inkludert ZOA), som fremmer interessene til en fremmed makt på amerikansk jord. «Al Jazeera denies claims of pro-Israel group on The Lobby films», Al-Jazeera, 17. april 2018, www.aljazeera.com.[/ref] (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Tre måneder med Le Monde diplomatique for 69 kroner!

Papiravis og full digital tilgang
Forrige sak

Hvor ble verden global?

Neste sak

Dokumentaren som måtte stanses

Andre saker om Qatar

Emirat i endring

En moderniseringsprosess er i full gang i det rike golfmonarkiet Qatar. Stikkordene er al-Jazeera, Washington-allianse og

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.