Qatars jakt på venner

Den 10. april annonserte Zionist Organization of America (ZOA) og organisasjonens leder Morton Klein «stolt og fornøyd «ZOA/Mort Klein convinced Qatar to cancel anti-semitic Al Jazeera 'Jewish lobby' series», ZOA, https://zoa.org.[/ref]

En uke senere svarte tv-kanalen: «Morton Klein kaller åpenbart feilaktig seriens emne for 'den amerikanske jødelobbyen', mens granskningen dreier seg om pro-israelske amerikanske organisasjoner (inkludert ZOA), som fremmer interessene til en fremmed makt på amerikansk jord. «Al Jazeera denies claims of pro-Israel group on The Lobby films», Al-Jazeera, 17. april 2018, www.aljazeera.com.[/ref] (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Forrige sak

Hvor ble verden global?

Neste sak

Dokumentaren som måtte stanses

Andre saker om Qatar

Emirat i endring

En moderniseringsprosess er i full gang i det rike golfmonarkiet Qatar. Stikkordene er al-Jazeera, Washington-allianse og

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.