Udenfor sæsonen

Tableauer og tristesse er fortsat Ulrich Seidls varemærke, men i Rimini møder vi også en dybfølt varme for karaktererne.

Richie træder ind på scenerne som var han en sand verdensstjerne. Foto: Another World Entertainment.

Forestil dig et lettere vindblæst, tåget sted. Pastelfarvede bygninger, strandpromenade og kulørte lamper vidner om et sted med liv og fester, men her er stort set ingen mennesker. Vi er uden for sæsonen i en forladt og forfalden ferieby. Det er her, den fallerede popstjerne Richie Bravo slår sine folder.

På flugt

Måske var Richie engang en større stjerne. Det får vi aldrig helt præciseret, men på det værelse, han har fået stillet til rådighed, vrimler det med plakater og usolgt Richie Bravo-merchandise, der måske vidner om en storhedstid. Nu spiller han for få håndfulde pensionister ad gangen, som har bevæget sig med busser og rollatorer ind til feriebyen Rimini. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal