Den karikerte streken og sterke farger gir Andy Warners infografikk «The Nib Bureau of Statistics» et slående, håndlaget uttrykk.

Pennesplitt uten blekk

Dyrtiden tok knekken på The Nib, men det satiriske nettmagasinet har overlevd flere presidenter og satt synlige streker etter seg.

september 2023

En av de daglige rutinene jeg har gjort med størst glede de siste årene, er å rulle gjennom nyhetsbrevet fra The Nib, for en smart og vittig statusrapport om amerikansk politikk. Det tegnede nettmagasinet har også bydd på mer enn løpende satire. Gjennom ti år har The Nib publisert utallige dokumentarserier, med stor tematisk bredde, samt en rekke selvbiografiske tegneserier.

Som leser merker man at dette er et kjærlighetsprosjekt, der redaksjonen og bidragsyterne strekker seg lenger enn timelønna for å levere kvalitet. Nå i august ble det likevel slutt. The Nib har gjort sin siste nettoppdatering og utgitt sitt siste papirmagasin. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal