Sosialisme for de rike

Uansett utfall vil vinneren av det amerikanske presidentvalget være en dollarmillionær med bakgrunn fra Yale-universitetet og livstidsmedlemskap i den eksklusive eliteklubben Scull and Bones Society.

Uavhengig av om John F. Kerry eller George W. Bush vinner valget i USA, vil champagnekorkene sprette hele valgnatten gjennom i en mausoleumsaktig steinbygning på Yale-unversitet i New Haven, Connecticut. Midt på universitetsområdet ligger nemlig The Tomb (graven), lokalet til Skull and Bones Society, som både Bush og Kerry er medlem av.

Dette er det mest eksklusive av et dusin hemmelige samfunn ved Yale-universitetet. Hvert år blir 15 førsteårsstudenter tatt opp på livstid i Skull and Bones Society, som siden starten for 172 år siden har vært et springbrett til maktens høyder. Klubben har nærmest fungert som samlebånd inn til USAs høyesterett, CIA, de mest prestisjefylte advokatfirmaer og styrerom, samt til landets aller høyeste politiske posisjoner. Skull and Bones Societety har i dag 800 medlemmer, som gjennom dunkle riter og mystiske besvergelser har skapt sterke lojalitetsbånd seg imellom. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Default thumbnail
Forrige sak

Å konsumere verden gjennom bilder

Default thumbnail
Neste sak

Liberalernes Waterloo

Andre saker om USA

Angrepsmaskinen

Da Bernie Sanders begynte å seile opp som favoritt til å vinne Demokratenes nominasjonsvalg steg panikken

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.