Kunsten å falle

Få filmer fra begynnelsen av forrige århundre framstår i dag som en treffende kommentar til det 21. århundret, bortsett fra filmene til en grenseløs klovn.

desember 2014

I hans øyne er det som skjer i verden både nådeløst og uforklarlig. For ham er det opplagt. Hans energi konsentrerer seg om det umiddelbare, om hvordan han kan komme seg unna, hvordan han kan finne en utvei mot noe litt bedre. Han har sett at mange omstendigheter og situasjoner i livet gjentar seg og blir hverdagslige på tross av at de er underlige. Siden tidlig barndom har han gjort seg kjent med ordtakene, vitsene, triksene og yrkeshemmelighetene som likner på disse gjentakende hverdagsgåtene. Nå møter han alt han støter på med en framsynt ordtakskunnskap. Han blir sjelden perpleks.

Her er noen av aksiomene til denne framsynte ordtakskunnskapen som han har tilegnet seg: (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal