Saudiske familier fyller tribunen under en fotballkamp mellom al-Hilal and al-Ittihad på King Fahd International Stadium i Riyadh 13 . januar i år, etter at landet for første gang har gitt kvinner begrenset adgang til «familieseksjoner». Foto: STR, EPA / NTB SCANPIX.
Saudi-Arabia Reformer

Kvinnefrigjøring ovenfra


Saudi-Arabia vil trekke oppmerksomheten bort fra landets fastkjørte krig i Jemen og framstille seg som mer progressiv enn det middelalderske Iran. Men de saudiske kvinnene er ikke enige om samfunnet blir friere av arveprins Mohammed bin Salmans reformer.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver

Siste fra Saudi-Arabia

0 kr 0
Gå til Toppen