Den mørke mandagen

For alle oss som ikke forguder Seth Rogen & Co, men synes det er stas at de holder på: serien med den endelige forklaringen på den legendariske børs-kollapsen i 1987.

Den 19. oktober 1987 falt Dow Jones Industrial Average 22,61 prosent. Dagen har siden gått inn i Wall Streets folklore under betegnelsen «Black Monday». Denne serien har lånt navnet, og hevder i forteksten at ingen har funnet noen forklaring på hva det brå fallet skyldtes. Eller hvem. Inntil nå.

Alle som har sett filmer av eller med Seth Rogen, som Knocked Up, Superbad eller The Green Hornet vil ha en viss idé om hvor eksakt vitenskap det legendariske krakket forklares med her. Riktig nok står han ikke på rollelisten her, men er delaktig som produsent, i tillegg til å ha regien på en av episodene. Forventningene er deretter, om ikke skyhøye. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller logg inn.

Forrige sak

Folk og dyr og animasjon

Neste sak

Labours brexit-anledning

Andre saker om Serie

Spill for galleriet

Coastal Elites er en samling koronabetingede «henvendelser hjemmefra». Novellefilmene fungerer best gjennom menneskene vi møter, mer

0 kr 0

Logg inn

Ikke abonnent? Tegn abonnement her.