Endelig kan vi se film sammen igen – og tale om dem

Dokumentarfestivalen Human i Oslo tematiserer tidens store emner – corona, klima og køn – alt imens festivalen giver en unik chance for dialog og menneskemøder.

mars 2022
Fra Faceless.

Mennesket er ved at ryste en verdensomspændende pandemi af sig. Efter to år med restriktioner, mundbind, regler og afstand, kan vi efterhånden komme hinanden ved igen. For mig og sikkert også andre velstillede vesterlændinge var corona-tiden en mulighed for at møde sig selv og sine nærmest på ny. Gå ind i en boble, finde familielivets intimitet og nærvær, reflektere, leve en anelse mere simpelt og roligt. Nu er tiden kommet til at briste den boble, møde verden og medmennesket igen. Et berigende sted at starte kunne være på Human internationale dokumentarfilmfestival i Oslo.

Filmmediet egner sig fortrinlig til at være en fælles oplevelse og en mulighed for dialog og debat, og med sit søgelys på humanistiske problemstillinger og fænomener, må Human-festivalen være et passende første kulturstop efter coronaens afdampning. Årets udgave af Human byder på 35 dokumentarfilm af både norsk og international karakter. Derudover er der et godt udvalg af seminarer, workshops, debatter, teater og quizzer. Ergo et væld af muligheder for at møde hinanden og tale sammen igen.
(…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal