Bedstemor med slag i

Grandmother er et følsomt, tidvis patetisk, portræt af en kynisk, ældre kvinde og hendes barnebarn.

juni 2022
Foto: Another World Entertainment.

Der går en del tid, før vi møder hende, bedstemoren. Først skal der etableres en relation mellem en 17-årig søn og hans far. Det er et porøst forhold. Sønnen er mut og nedtrykt. Han er stadig plaget af sin mors død. Faren virker til gengæld til at være kommet videre i livet. Han har ikke glemt sin hustru, men han hænger sig heller ikke i fortiden på samme måde, som sønnen gør. Måske undertrykker faren sin sorg. Han virker i al fald knuget af noget, vi aldrig finder ud af, hvad er. Men nu kastes alt dette op i luften, da bedstemoren entrerer billedet.
(…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal