Vårt mentale miljø

Adbuster i Norge vil fremover ha en fast spalte i Le Monde diplomatique. Først ut er Åse Brandvold. Adbusters-nettverket i Norge planlegger også eget magasin.

april 2003

1974: Erik Damman skriver stridsskriftet «Framtiden i våre hender». I løpet av fem år har organisasjonen med samme navn 20 000 medlemmer. Formålet er å fremme en mindre materialistisk livsstil for et bedre miljø, rettferdig fordeling og økt livskvalitet.

1980-tallet: Hull i ozonlaget, sur nedbør, drivhuseffekt og Tjernobyl lager en bølge av nytt miljøengasjement. Gro Harlem Brundtland blir miljødronning da hun leder arbeidet med FN-rapporten Vår felles framtid. Norge posisjonerer seg som miljønasjon. (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller / logg inn med Vipps.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal