NRK og terrorisme

NRK 2 sendte lørdag 24. november i reprise et 100 minutters BBC-program fra 2006 der dramaet inne i tvillingtårnene (WTC1 og WTC2) den 11. september 2001 ble rekonstruert. Minst 80 av disse 100 minuttene besto av statister som løp frem og tilbake gjennom mørklagte korridorer, opp og ned trapper, mens de kontinuerlig skrek: ”Oh, my God; Oh, my God!”. Et par personer som hadde vært i tårnene ble intervjuet. Onsdag den 28. november fulgte NRK 2 opp med en langaften om terrorisme: fem programmer som strakk seg over 3,5 time. Hva var NRKs bakomliggende budskap med disse totalt fem timer med terrorisme-dokumentarer? For å få øye på budskapet må man også ta i betraktning hvilke fakta som ikke ble nevnt. Konklusjonen er at disse dokumentarene ikke hadde noen annen funksjon enn å forankre i seernes bevissthet Establishment-versjonen av hvordan terrorisme oppstår, og likeledes styrke seerne i troen på den offisielle versjonen om 11/9 angrepet.
Dokumentaren der statistene fløy opp og ned i trappene hadde trolig ikke annen funksjon enn å overbevise seerne om at to Boeing-fly forårsaket tvillingtårnenes kollaps. Vi får ikke høre noe om vaktmester i WTC William Rodriguez, som den daget reddet 15 liv, som både opplevde og hørte eksplosjoner både før og under tårnenes fall. 1 Vi hører heller ingenting om at 118 av 503 brannmenn og medisinsk personell under intervju spontant fortalte om utvetydige eksplosjoner. 2
Det bakomliggende budskapet ved onsdagens fem programmer er at terroristgrupper oppstår spontant på grasrotnivå av undertrykte og frustrerte mennesker. Det ble ikke nevnt med et ord at ifølge internasjonale terrorisme-eksperter som Webster Griffin Tarpley 3 og Daniele Ganser 4 har det meste av terrorisme i Vesten vært statssponset, og at dette styres via organer som NATO, amerikanske CIA, britiske MI6 og israelske Mossad. Onsdagens programmer serverte også massive doser med pseudo-psykologi om hva slags menneskekategori ”terrorister” er. Den amerikanske psykiateren Marc Sagemann la ut om sin egen ”kompisgjeng-teori” som forklaring på hvordan terrorisme oppstår. I flere av programmene var det tydelige budskapet at alle dine naboer kan være potensielle terrorister. Det underliggende budskapet kan være at vi snart BØR gi fra oss noen av våre friheter og rettigheter for at Staten mer effektivt skal kunne beskytte oss mot terrorisme.
Når det gjelder den britiske dokumentaren som ble kalt ”Hamburg-cellen”, var programmet så full av desinformasjon og direkte misvisende feil at det ville kreve betydelig spalteplass å gå gjennom dem. Mohamed Atta ble fremstilt som en svært så troende muslim. I virkeligheten var det trolig to som het Mohamed Atta, ingen av dem var religiøse. Den Mohamed Atta som dukket opp i Florida i år 2000 var en klassisk psykopat og playboy, og trolig en dobbelagent som arbeidet for CIA. 5Han likte å oppsøke strippebuler og prostituerte, og han nøt svinekoteletter, alkohol og kokain.6 Hvorfor ønsket dokumentarprogrammet å skjule dette faktum? Passet han ikke inn i deres agenda? Fremfor å gå gjennom de mange andre feilene i programmet, vil jeg her i stedet rive bort fundamentet for den offisielle versjonen ved å stille tre enkle spørsmål.
1) Hvorfor kollapset plutselig WTC-7, en 47-etasjers stålkonstruert bygning, uten å ha blitt truffet av noe fly? Den offisielle undersøkelseskommisjonen fra NIST som skulle besvare dette spørsmålet, har ennå ikke kommet med noe svar.


2) Hvordan kunne både CNN-reporter Aaron Brown (videosnutt) og BBS-reporter Jane Standley annonsere i deres live-sendinger at WTC-7 ”hadde kollapset” og ”er på vei til å kollapse” opp til en time FØR bygningen faktisk kollapset?7 8 For enkelte så det ut som de satt med scripts som fortalte dem at bygningen kom til å kollapse. Den kollapsen som kom hadde alle karakteristika av å være en konvensjonell kontrollert nedrivning. Problemet er at en slik nedrivning krever minst to uker med forberedelser av et profesjonelt nedrivningsfirma.


3) Av de 19 opprinnelig utpekte terroristene, har syv av dem stått frem i ettertid og hevdet sin uskyld. Disse syv har ifølge FBI siden 2002 vært fri for all mistanke. Hvorfor har ikke den offisielle versjonen blitt revidert og integrert med dette faktum? Er den kanskje så skjør at den ikke tåler en revisjon?

Fotnoter:
1 Videoforedrag: http://www.jonhs.net/911/william_rodriguez.htm

2 MacQueen, Graeme: "The Firefighters? Testimony to Explosions in the Twin Towers". http://www.journalof911studies.com/articles/Article_5_118Witnesses_WorldTradeCenter.pdf

3 Tarpley, Webster: 9/11 Synthetic Terror: Made in USA http://www.amazon.com/9-11-Synthetic-Terror-Third/dp/0930852370/sr=1-1/qid=1169202284/ref=sr_1_1/002-4354680-4377655?ie=UTF8&s=books

4 Ganser, Daniele: NATO's Secret Army: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe . http://www.amazon.com/9-11-Synthetic-Terror-Third/dp/0930852370/sr=1-1/qid=1169202284/ref=sr_1_1/002-4354680-4377655?ie=UTF8&s=books

5 Honnegger, Barbara: "Seven hours in September.The Clocks that broke the lie": http://www.physics911.net/pdf/honegger.pdf

6 Hopsicker, Daniel: Welcome to Terrorland: Mohamed Atta & the 9-11 Cover-up in Florida : http://www.amazon.com/Welcome-Terrorland-Mohamed-Cover-up-Florida/dp/0970659164/ref=sr_1_2/103-9700571-7892669?ie=UTF8&s=books&qid=1173905303&sr=1-2

7 WTC 7 Foreknowledge: http://www.youtube.com/watch'v=N1LetB0z8_o

8 News reports WTC fell before it happens: http://youtube.com/watch'v=ltP2t9nq9fI

Myhre, Rolf Kenneth: Kabalens strategiske sjakktrekk: http://www.rolfkenneth.no/Books-11-9-dramaet.html (…)

Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler, eller .

Tre måneder med Le Monde diplomatique for 69 kroner!

Papiravis og full digital tilgang

Forrige sak

Den nye fondskapitalismen

Neste sak

Blodbadet i Chile

Mer Media

Selvpromotøren

Amerikanske Edward Bernays blir i dag sett som den moderne massemanipulasjonens far. Et nærmere ettersyn viser

Mediemisjonærene

Hvorfor er Juan Guaidó Venezuelas egentlige president? Hvor fort må den brasilianske statslederen kutte i pensjonene?

Angrepsmaskinen

Da Bernie Sanders begynte å seile opp som favoritt til å vinne Demokratenes nominasjonsvalg steg panikken

0 kr 0