En tilhenger av opposisjonskandidaten Salvador Nasralla demonstrerte utenfor Valgtribunalet mens landet ventet på den endelige annonseringen av stemmeopptellingen, som var blitt stanset av uante grunner på valgkvelden, Tegucigalpa 30. november. Foto: Orlando SIERRA, AFP PHOTO / NTB Scanpix.
Honduras Valgfusk

Mistenkelig valgresultat i Honduras


Da seieren til utfordreren Salvador Nasralla syntes klar, stanset stemmeopptellingen. Fire dager senere ble sittende president Juan Orlando Hernández erklært vinner. Alt med velsignelse fra USA som har vært allestedsnærværende i landets politikk siden 1980-tallet.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
0 kr 0
Gå til Toppen