/

«Tverrpolitisk enighet er ikke løsningen»

Thomas Frank om Bidens Amerika.

Vil et splittet USA akseptere at landet har fått en ny ledelse og forsones? Hvorfor stemte ti millioner flere velgere på Trump i fjor enn i 2016? Og hva må til for at Joe Bidens presidentgjerning skal bli sett som en suksess? Den amerikanske journalisten og forfatteren Thomas Frank ser nærmere på USAs politiske landskap etter at Biden har flyttet inn i Det hvite hus.

Les Thomas Franks sak her.

Tre måneder med Le Monde diplomatique for 69 kroner!

Papiravis og full digital tilgang

Forrige sak

Nasjonalsymbolet som smittet Argentina

Neste sak

Oljeselskaper erobrer Afrikas nasjonalparker

Mer Podkast

Kinas lovløse armada

Kina er verst i verden på ulovlig, urapportert og uregulert fiske. I denne månedens podkast fra Le Monde diplomatique snakker George Miller med den prisbelønte journalisten Ian Urbina om hans møte med aggressive kinesiske fiskere i Japanhavet og det kinesiske fiskets konsekvenser for planetens synkende fiskebestander.

0 kr 0