US tanks Abrams and Bradley during the opening ceremony of the Exercise Noble Partner 16, a Georgian, British and U.S. military training exercise taking place at Vaziani Training Area, Georgia, May 11-26, 2016. Exercise Noble Partner includes approximately 500 Georgian, 150 United Kingdom and 650 U.S. service members who are incorporating a full range of equipment, including U.S. M1A2 Abrams Main Battle Tanks, M2A3 Bradley Infantry Fighting Vehicles, M119 Light Towed Howitzers and several wheeled support vehicles. Alongside U.S. forces, Georgian forces will operate their T-72 Main Battle Tanks, BMP-2 Infantry Combat Vehicles and several wheeled-support vehicles. Wednesday, 11 May 2016, in Vaziani, Georgia. *** Please Use Credit from Credit Field ***
Krig Opprustning

Snubler inn i storkrig


Stormaktene forbereder seg på krig og hevder det er måten å forebygge krig på. Historien har lært oss at det motsatte er tilfellet.
Av
Bli abonnent og få tilgang til alle våre artikler. Allerede abonnent? Logg inn.
Digitalt abonnent
Fra 49Kr.
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Årsabonnement
649Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver
Kvartalsabonnement
159Kr.
Avis på døren hver måned
Full tilgang til nettutgave og arkiv
Last ned digitale utgaver

Siste fra Krig

Krigsrus

Den franske regjeringen trapper opp angrepene mot IS i Syria etter angrepene
0 kr 0
Gå til Toppen