Håp og hat i Sør-Carolina

Julien Brygo om primærvalgene i USA.

januar 2024

Primærvalgene i USA er i gang. I denne månedens podkast retter vi søkelys mot valgkampen i Sør-Carolina, delstaten hvor Trump-utfordrer Nikki Haley kommer fra og hvor Bernie Sanders møtte veggen i 2020. I november besøkte den franske journalisten Julien Brygo delstatens baptistkirker, universiteter og partilag. Her loddet han stemningen før primærvalgene, som etter all sannsynlighet vil ende med en reprise av presidentvalget for fire år siden.

Brygo har skrevet reportasjen «Tro, håp og avsky i Sør-Carolina» i denne månedens utgave av Le Monde diplomatique. I denne podkasten reflekterer han over hva de politiske holdningene i delstaten forteller om resten av landet.

Tre måneder med Le Monde
diplomatique for 99 kroner!

Papiravis og full digital tilgang


Fornyes til 199,- per kvartal